Kosmetisk Gua Sha

Her kan du læse om behandlingsteknikken Gua Sha samt booke en tid til en Gua Sha ansigtsbehandling her i Saphir Wellness-klinikken i Gjern, Silkeborg.

Hvad er Gua Sha?

Gua Sha stammer fra Kina, og er en tusind år gammel holistisk teknik, hvor man skraber på huden for at fjerne spændinger, smerter og affaldsstoffer.

Kosmetisk Gua Sha arbejder i 3 lag – muskelvæv, bindevæv og lymfesystemet, alt efter hvordan stenen anvendes.

Herudover beroliger behandlingen også det parasympatiske nervesystem, som er vigtigt for hudens regenerationsevne.

Dette gør Gua Sha til en yderst effektiv, kosmetisk foryngende behandlingsform, der naturligt opstrammer huden og styrker bindevævet samt lindre smerter og spændinger i ansigtet.

Behandlingen er meget behagelig og afslappende, og der kan ses en opstrammende effekt efter bare en behandling. Det er en 100% naturlig vej til en smukkere, mere fast og spændstig hud.

Book din tid

Hvad er fordelene ved en kosmetisk Gua Sha ansigtsbehandling?

  • Opstrammer huden
  • Booster kollagendannelsen i huden
  • Styrker hudens smidighed
  • Mindsker fine linjer og rynker inkl. øjenomgivelserne
  • Reducerer væskeophobninger
  • Reducerer spændinger i ansigtet
  • Giver fornyet glød i huden
  • Reducerer porestørrelsen
  • Øger fastheden i huden
  • Giver en mere ensartet hudtone

FØR / EFTER 💎 Krystal Ansigtsbehandling med Gua Sha

Før og efter bare en ansigtsbehandling med Gua Sha. Bemærk særligt næse til mund linjen og linjerne i øjenområdet.

Gua Sha før / efter behandling på ansigt. (virker det?)
Book din tid

Gua Sha lavet af kinesisk grøn jade

Jeg har valgt at bruge den fineste grønne kinesiske jade, da den er særlig effektiv til at beroliger huden, hjælper med udrensning, giver en dyb ro og balancere kroppens chi, som er kroppens naturlige energifelt.

Når stenen kommer på huden er den behagelig kølig, men den opvarmes hurtigt til samme temperatur som huden.

Hvad hjælper en Jade Roller med?

Jade rullen af kinesisk grøn jade bruges efter endt behandling med Gua Sha. Den er dejlig afkølende på huden, og hjælper blandt andet lymfesystemet med at fjerne affaldsstoffer, reducere hævelser, ilte vævet, reducere væskeophobninger m.v.

Hvor mange behandlinger skal jeg have med Gua Sha?

Allerede efter en behandling vil der kunne ses en effekt. Effekten kan ses med det samme efter endt behandling, men det endelige resultat kan ses efter 12-24 timer. 

Antal ansigtsbehandlinger med Gua Sha er dog meget individuel alt efter, hvilket resultat, du ønsker, og hvordan din huds udgangspunkt er. Men hvis du ønsker virkelig at booste kollagenproduktionen og opstramning af din hud, så anbefaler jeg at få et kurforløb 3 behandlinger med ca. 1-2 ugers mellemrum til opstart med 20% rabat.

Hudens naturlige fornyelsesproces er 28 dage, og derfor kan jeg anbefale en Gua Sha ansigtsbehandling til vedligehold hver 4-6 uge.

Gua Sha Turkis

Gua Sha Krystal Ansigtsbehandling

60 min. – 555 kr.

Foryngende og dybt afslappende krystal ansigtsbehandling med Gua Sha af kinesisk grøn jade, der giver et naturlig opstramning og lindrer spændinger.

Designet til at forynge dit ansigt og reducerer fine linjer og rynker, booste hudens kollagenproduktion samt bringe dig tilbage i balance med moder jords rytme og give dig en indre ro samt et fornyet boost af energi.

Behandlingen indeholder særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, Gua Sha massage med kinesisk grøn jade af dekolleté, hals, ansigt samt øjenområdet, afsluttes med jaderulle, der blandt andet øger kollagen produktionen og reducerer fine linjer, energibehandling, fugtmaske med ren aloe vera, afsluttende serum, dagcreme, øjencreme og læbepleje.

Book din tid
Gua Sha behandling til ansigt Gjern / Silkeborg nær Aarhus, Randers og Hammel

Se alle ansigtsbehandlinger