Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger med Aloe Vera og Aromaterapi – i hyggelige omgivelser i Silkeborg-området

Saphir Wellness indbyder dig til at træde indenfor i en oase af ro og velvære, hvor tiden nærmest står stille.

Jeg tilbyder 5 sanselige og holistiske wellness-ansigtsbehandlinger med unikke aloe vera hudpleje produkter fra Forever Living.

Under behandlingerne kombinerer jeg flere teknikker, der er dybt afslappende og tilfører energi til både krop og sjæl, så du både kan se og mærke en forskel.

Se ansigtsbehandlingerne

Book din tid

Ansigtsbehandling i Silkeborg (Gjern)

Ansigtsbehandlingerne udføres i Saphir Wellness-klinikken i naturskønne Gjern med den fortryllende Troldhøj. Beliggende i Silkeborg Kommune, tæt på Hammel og Galten og en frisk køretur fra Viborg, Randers og Aarhus.

Aromaterapi

Jeg kombinerer mine ansigtsbehandlinger med aromaterapi i en diffuser (duftlampe). De skønne dufte bobler let i baggrunden og skaber en afslappende atmosfære. De rene æteriske olier tilpasses til dine særlige ønsker og behov.

Aloe Vera

Alle produkterne indeholder håndhøstet aloe vera fra Forever Living som hovedingrediens. Aloe Vera er bla. kendt for sine helende, fugtgivende og lindrende egenskaber.

Aloe Vera har tilmed evnen til at kunne trænge helt dybt ind i hudens inderste lag, og give fugt og balance, der hvor der er mest behov for det.

En anden fantastisk egenskab ved aloe vera er, at den er en adaptogen. Det vil sige, at den tilpasser sig din hud, uanset om du har tør, fedtet, kombinations- eller problemhud. 

Forever Living

Forever Living produkter er dyrket efter økologiske principper og stabiliseret på en helt særlig måde, så de indeholder alle vitaminer og mineraler og enzymer som den friske plante.

Forever Livings hudplejeprodukter er testet af Europas største uafhængige hudpleje-laboratorie Dermatest i Tyskland, og alle produkterne har fået bedømmelsen EXCELLENT, hvilket er den bedste certificering et produkt kan få. Det vil sige, at produkterne både er meget sikre og meget virksomme.

Ansigtsbehandlinger

Se varighed, priser og beskrivelse af ansigtsbehandlingerne:

Teenager Ansigtsbehandling

30 min. – 249 kr.

Helende ansigtsbehandling til teenager, der er særlig effektiv mod urenheder og tilpasses den enkeltes behov, inkl. aromaterapi i diffuser, afrensning, scrub, toner, fugtmaske mod urenheder, afsluttende pleje med cremer der matcher, samt læbepleje.

Kobber

Basis Ansigtsbehandling

45 min. – 375 kr.

Afslappende og skøn hverdags ansigtsbehandling inkl. aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, mild scrub, toner, nakke skulder og ansigtsmassage, afsluttende ansigtscreme, øjencreme og læbepleje.

Krystal Ansigtsbehandling (Gua Sha)

60 min. – 499 kr.

Foryngende og dybt afslappende krystal ansigtsbehandling med Gua Sha af kinesisk grøn jade, særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, Gua Sha massage med kinesisk grøn jade af dekolleté, hals, ansigt samt øjenområdet, afsluttes med jaderulle, der blandt andet øger kollagen produktionen og reducerer fine linjer, fugtmaske med ren aloe vera, afsluttende dagcreme, øjencreme og læbepleje. Læs mere om Gua Sha.

Sølv

Wellness Ansigtsbehandling

75 min. – 625 kr.

Sanselig og dybt afslappende wellness ansigtsbehandling, med særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, peeling maske, fugtmaske, nakke skulder og ansigtsmassage, serum, afsluttende dagcreme, øjencreme og læbepleje, og til sidst en skøn drik med aloe vera og c-vitamin, der bla. reducerer træthed og udmattelse samt bidrager til immunsystemets normale funktion.

Guld

Luksus Ansigtsbehandling

90 min. – 749 kr.

Dybt afslappende luksus ansigtsbehandling, med fokus på anti-aging og særligt tilpasset aromaterapi i diffuser med æteriske olier, afrensning, scrub, toner, peeling maske, luksus anti-age fugtmaske, øjenmaske, serum, nakke skulder og ansigtsmassage, afsluttende dagcreme, øjencreme, læbepleje og til sidst en forfriskende drik med flydende marine kollagen, med en skøn smag af gojibær, der både tilfører og booster kroppens egen kollagenproduktion.

Book din tid