Om Saphir Rosamynthe

Arbejde og bopæl

Mit navn er Saphir Rosamynthe. Jeg er født i 1976. Jeg bor i naturskønne Gjern sammen med min kæreste, hund og hest.

Jeg fratrådte primo 2020 min stilling som kontorfuldmægtig ved domstolene, da jeg af flere omgange gik ned med stress, og det blev starten på en helt ny vej og bedre vej i mit liv.

Udover at arbejde som hudplejespecialist, er jeg også uddannet reiki healer, sanger og sangskriver og underviser lidt i westernridning.

Min egen hud-rejse

Siden jeg var ca. 28 år, har jeg haft stor interesse for hudpleje, og har nørdet i at finde den nyeste viden om hudforyngelse – både inde- og udefra.

Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger. Alt fra normale ansigtsbehandlinger, diverse peelings, dermarollers, oxygenbehandling, diamantslibning, detoxprogrammer m.v.

Personligt er jeg ultra følsom mht. hudplejeprodukter, og kan ikke tåle særlig mange ting. Jeg er også meget sensitiv mht. dufte, og kan ikke tåle parfumer, så det har været noget af en jungle at finde noget, der både var virksomt og som jeg kunne tåle.

Jeg har sågar selv nørdet i at lave mine egne cremer/olier i sammensætning med æteriske olier.

Hvorfor produkter fra Forever Living?

Grunden til at jeg har valgt at arbejde med produkterne fra Forever Living er, at de virkelig har gjort en kæmpe forskel for min egen hud, og at jeg kan tåle dem.

Derudover elsker jeg den måde deres aloe vera er dyrket på, efter økologiske principper, og at den er håndhøstet samt at produkterne ikke er testet på dyr.

Oplæring ved kosmetolog

Jeg har altid haft en stort ønske om at hjælpe mennesker mere direkte og gøre en forskel.

Derfor er jeg så glad for nu at kunne tilbyde wellness ansigtsbehandlinger efter oplæring ved kosmetolog.

En af mine undervisere har meget stor erfaring i produkterne fra Forever Living, og har arbejdet med dem over 20 år i sin egen hudplejeklinik.

Book din tid