Om Saphir Avalin

Arbejde og bopæl

Mit navn er Saphir Avalin. Jeg er født i 1976. Jeg bor i naturskønne Gjern ved Troldhøj.

Min rejser som selvstændig begyndte som mig som reiki healer til både dyr og mennesker ultimo 2019.

I juni 2022 åbnede jeg Saphir Wellness, og jeg elsker virkelig mit arbejde med de holistiske unikke ansigtsbehandlinger, der både give et naturligt ansigtsløft og afbalancering af krop sind og sjæl.

Undervisning fra ind- og udland

Jeg har deltaget i diverse kurser og modtaget privat undervisning i holistisk hudpleje, healingsmassage, kosmetisk gua-sha, kosmetisk cupping mv. ved nogle af de dygtigste kosmetologer, hudspecialister, alternative behandlere, og massageterapeuter i både ind- og udland. Blandt andet Kosha Spa i LA, Nordlys og Christo Blaak.

Jeg vedligeholder og opgraderer konstant min viden og forfiner mit håndværk blandt andet ved de deltage i forskellig online træninger, fra nogle af de bedste i faget world wide, der specialiserer sig inden for holistiske wellness ansigtsbehandlinger, naturlige kosmetiske ansigtsløft og naturlig holistisk og spirituel hudpleje.

Som perfektionist af natur, går jeg ikke på kompromis, da jeg ønsker jeg udføre de ultimativt bedste og mest UNIKKE behandlinger.

Min egen hud-rejse

Siden jeg var ca. 28 år, har jeg haft stor interesse for hudpleje, og har nørdet i at finde den nyeste viden om hudforyngelse – både inde- og udefra.

Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger. Alt fra normale ansigtsbehandlinger, diverse peelings, dermarollers, oxygenbehandling, diamantslibning, detoxprogrammer m.v.

Personligt er jeg ultra følsom mht. hudplejeprodukter, og kan ikke tåle særlig mange ting. Jeg er også meget sensitiv mht. dufte, og kan ikke tåle parfumer, så det har været noget af en jungle at finde noget, der både var virksomt og som jeg kunne tåle.

Jeg har sågar selv nørdet i at lave mine egne cremer/olier i sammensætning med æteriske olier.

Book din tid